Onze diensten

Bent u op zoek naar een belastingadviseur, die begrijpt wat u als ondernemer nodig heeft? Die u alle financiële verplichtingen uit handen neemt?

Administratie- en belastingadvieskantoor AdminiFisca heeft een uitgebreide expertise en is er voor starters, zzp’ers en mkb-ondernemers, maar ook particulieren.

We zijn een klein kantoor en werken voornamelijk in de regio Haarlemmermeer, Duin- en Bollenstreek, Zuid-Kennemerland en omgeving. Want persoonlijk contact vinden we belangrijk en zo kunnen we onze cliënten proactief over alle financiële en fiscale zaken adviseren en oplossingen ‘op maat’  bieden.

Zij waarderen onze persoonlijke aandacht en duidelijke aanpak. Wij kijken verder dan de cijfers van vandaag en denken mee over de toekomst van uw organisatie.

AdminiFisca: persoonlijk, duidelijk en snel. Zelfs buiten kantoortijden!

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

Flexibel

Heeft u geen fulltime administrateur nodig, maar wel parttime of periodiek? AdminiFisca is ook parttime inzetbaar voor uw onderneming of op tijdelijke basis, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof. En met ons netwerk van professionals zoals fiscalisten, pensioen- en verzekeringsadviseurs kunnen we u ook op specifieke terreinen ondersteunen.